XXIII IV XCIII

Konkurrence: Vind illustrationer fra hannah_ml

Opdateret for nylig31
Lavet i samarbejde med hannah_ml – find hendes webshop HER.

Siden jeg opdagede hannah_ml’s webshop i januar har jeg været helt forelsket i hendes prints og plakater. Lidt med kant. Lidt med sødt. Lidt råt og lidt blødt. Sådan lyder hendes egen beskrivelse af hendes arbejde inde på hendes facebookside. Og jeg kunne ikke være mere enig! Alle tegninger er holdt i simple motiver, og jeg må indrømme, at denne minimalisme tiltaler mig.
Så nu er det konkurrencetid! Jeg har fået lov at udlodde 3 illustrationer i valgfri prints og størrelse til én heldig vinder. Mine egne favoritter kan I se i collagen, men gå ind på hendes webshop og kig illustrationerne igennem – de er så fine!
Alt I skal gøre for at deltage i konkurrencen er at like hannah_ml’s facebookside HER og følge min blog på bloglovin HER. Hvis I ikke allerede har en bruger på bloglovin, tager det nok to sekunder at oprette en, da man bare bruger sin email til det. Når disse ting er gjort, smider I bare en kommentar i indlægget her, hvor I skriver navnet på de prints I gerne vil vinde, og i hvilken størrelse de skal være. Husk at skriv jeres mail. Jeg trækker en vinder mandag d.17 marts. Sæt i gang! 🙂

 

10

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

XXIII IV XCIII