Spring is here

Let the lipstick do the job

29d34eee38c1d96c911880ff6061fb33

Der findes en gylden regel, når det kommer til makeup: Fokusér enten på øjnene eller på læberne. For meget “larm” på både øjne og mund resulterer nemt i en makeup, der bliver alt for kraftig eller voldsom, og det er nok sjældent det man ønsker.
Når solen kysser kinderne om sommeren og huden langsomt bliver mere gylden, er der mange der skruer en smule ned for øjenmakeuppen, og kører det naturlige look, hvilket er en god idé – det ser lækkert og sundt ud. Og hvilken bedre anledning har vi til at få noget fokus på kyssetøjet end sommer og solbrun hud? Velplejede læber er noget af det flotteste på en kvinde! Og det er ultra nemt at få munden til at se lækker ud.
Læberne har godt af at blive exfolieret – gør det fx med tandbørsten i bløde cirkler. Det vil fjerne død hud og få gang i blodcirkulationen, og du vil straks se, at læberne både syner større og er mere røde. Det er blodet, der er i gang.
Husk desuden at fugte læberne jævnligt. Jeg kan personligt ikke leve uden læbepomade, og bruger det nok 20 gange om dagen! Men brug det, når du føler det er nødvendigt og giv fx læberne en god omgang, når du skal sove. Så er læberne klar dagen efter!

Når det kommer til læbestift, frygter mange, at det kommer på tænderne, tværer ud i hele hovedet, eller bare ser for voldsomt ud. Så galt behøver det slet ikke at gå! Der findes masser af naturlige nuancer, og jo brunere vi bliver i huden, jo mere farve kan læberne sagtens klare. I forhold til at få det ud over det hele, er det bedste råd simpelthen bare at tage sig god tid, når man tager det på (lad være med at gøre det, når du er fuld!). Lad desuden være med at tage læbestiften på helt ud til enden af læberne – det er for svært at styre, fordi læberne er så tynde derude. For at “mætte” læberne er det vigtigt, at man et skiftesvis tager læbestift på og derefter kysser forsigtigt på en serviet, så overskydende læbestift forsvinder. Når det er gjort at par gange er farven mættet, og læbestiften holder bedre, fordi det ikke kun sidder som et overfladisk lag.

Opdateret for nylig21

Lad være med at frygte, at du har for små/tynde læber til at kunne bære læbestift – det kan alle altså. Hvis du vil være sikker, så gå efter en lys farve, som vil få dine læber til at syne større. Makeupreglen er at lyst gør større og mørk gør mindre.
Og se så bare Cara Delevingne på ovenstående billede – hun har ikke specielt store læber, men rocker alligevel den flotte koral farve.

Opdateret for nylig22Alle pigerne på billederne kører looket med diskret øjenmakeup og utrolig lækre læber – og ser det ikke fantastisk ud? Især sammen med lidt solskinspudder. Ovenstående billeder er desuden et bevis på, at det ikke behøver at være en pang-farve for at dette look fungerer. Bare det, at der er gjort lidt ekstra ud af læberne, gør en hel masse for udtrykket!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spring is here