Let the lipstick do the job

Sneaks! Sneaks! Sneaks!


IMG_1796

IMG_1791Jamen jeg ville bare lige vise mit nyeste sneakerkøb frem! Og som den “betænksomme” blogger jeg er, tænkte jeg, at jeg nok hellere måtte finde dem på nettet også, så der kunne komme et link på. Men jeg er sgu en dummernik, for lige inden jeg knipser disse billeder af dem, klipper jeg mærket af og smider i skraldespanden – som nu ligger begravet under klamme æggeskaller og andet møg. Adidas sneakers har normalt et særligt nummer alt efter modellen, og det har de åbenbart valgt KUN at skrive på mærket og ikke på selve skoen. Så nej, jeg har ikke det præcise navn på mine nye sneakerbabes. Men er de ik bare flotte? Og for en gangs skyld købt i fysisk butik (Dope på strøget) og ikke over nettet 😀
De skal helt klart slides op i USA (hvor jeg jo sikkert køber nogle flere, hæhæ).
I dag er det sgu næsten sidste chance, hvis I skal nå at deltage i konkurrencen om 3 illustrationer fra hannah_ml’s webshop. Skynd jer at gå ind og deltag HER!
Goood søndag!
xx

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let the lipstick do the job