How to style the boyfriend jeans

Spring is here

Opdateret for nylig67 Opdateret for nylig68Slippers: Birkenstock / Pants: Jacqueline De Yong / Denim shirt: Vero Moda / Leather jacket: Asos / Sunglasses: H&M

Billederne er fra i mandags, der ligesom en del andre dage her på det sidste var solrig og dejlig forårsagtig. Hvad sker der lige med os, når foråret nærmer sig? Jeg har haft forårskuller længe nu! Man bliver helt glad og fnisende og det bobler næsten indeni. Det må være følelsen af, at der er noget nyt og godt på vej, som vi kan mærke. Jeg er så sgu fan af forår! Foråret giver mig lyst til at være et bedre og gladere menneske. Haha, så tror jeg også vi holder med den lommefilosofi.
Glædelig forår til alle! Jeg er faktisk gået tilbage til vinteren denne weekend og er taget på skiferie i Norge (tiltrængt!). Der er nu ikke noget som en lille forferie før jeg rejser til USA på onsdag 😀
P.s husk at min konkurrence med hannah_ml stadig kører! Du kan vinde 3 valgfrie illustrationer fra hendes webshop – ikke værst. Jeg trækker en vinder på mandag, når jeg er kommet hjem 🙂 find konkurrencen HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How to style the boyfriend jeans