Update #1

student 2014

Opdateret for nylig701: HER / 2: HER / 3: HER / 4: HER / 5: HER / 6: HER

Så kommer det obligatoriske “studenterkjole-inspirationsindlæg” fra min side, som alle bloggere SKAL lave 😉 Jeg vil egentlig gerne lave et indlæg, der er lidt mere grundigt omkring dette emne, hvor jeg præsenterer nogle alternative muligheder, hvis man ikke er til kjoler, og generelt viser hele studenter outfits.
– Det får I engang, når jeg er kommet hjem fra USA.
Jeg havde først fundet en del forskellige kjoler og playsuits, men så kom jeg til at kigge lidt nærmere på dem og besluttede at gå ned på kvantiteten frem for lidt pænere items. De 6 jeg har valgt (4+6 er playsuits) er altså udelukkende nogle jeg selv ville have lyst til at have på!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update #1