Let's go

travel suit

IMG_1811
Opdateret for nylig72Opdateret for nylig71
Slippers: Birkenstock / Pants: bought in Florida / Tee: Gina Tricot / Cardigan: H&M
Ja det må endelig ikke stramme nogle steder, når man skal bevæge sig over større afstande 😉 Dette er mit outfit fra dagen, hvor vi tog afsted på skiferie (torsdag d.13). Jeg lover jer, at mit rejseoutfit til USA, var mindst lige så chill! Det er bare så ubehageligt at have noget for stramt eller irriterende på, når man skal sidde klemt i mange timer. Det der strammer skaber unødvendige buler andre steder, og når man endelig får tøjet af, har man røde mærker efter tøjet over det hele. Not good! Så grannypants, løse bukser, og en stor trøje eller tee, så er man godt kørende ifølge mig 😉

 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let's go