Summer hair

Update #1

10009662_10202822740143397_2007488822_nPhiladelphia
IMG_1836 IMG_1868Philadelphia
IMG_1888Philadelphia
IMG_1904Philadelphia IMG_1921Washington D.C. – 18th Street
IMG_1925Washington D.C. – 18th Street IMG_1943Washington D.C.
IMG_1953 Washington D.C.IMG_1956Washington D.C.
Alle billeder er uredigerede – det har jeg ikke overskud til i skrivende stund.
Åh, så er vi endelig fremme og godt i gang. Det føltes næsten som at “komme hjem” fordi jeg føler, at jeg kender landet fra de to andre gange jeg har været her – det er så fedt! Det hele virker næsten for godt til at være sandt. Alt er gået som smurt – flyveturen var som forventet lang, og min usikre kørsel i en ukendt bil i regnvejr fra JFK i New York ud til Staten Island var sgu også nervepirrende nok i sig selv – men vi har klaret det hele uden grimme overraskelser.
Jeg vil gerne gå lidt i dybden med de forskellige steder vi har været, så går lige tilbage til starten selvom vi allerede har været her 6 dage og har oplevet forfærdeligt meget.

Turen so far: 
Onsdag d.19 marts: Ankomst, New York/Staten Island 
Torsdag d.20 marts: Philadelphia Premium Outlets (Jep, det tog en hel dag!) 
Fredag d.21 marts: Philadelphia, Pennsylvania + Washington D.C., Maryland 
Lørdag d.22 marts: Hiking i Great Dismal Swamp National Wildlife Refuge, Virginia
Søndag d.23 marts: Savannah, Georgia + Jacksonville, Florida
Mandag d.24 marts: Saint Augustine, Florida + Cocoa Beach

Philadelphia Premium Outlets:
USA har utrolig mange outlets, som typisk er centre eller hele byer med masser af butikker med knaldgode priser på især amerikanske mærker. Emma og jeg har begge en stor shoppelyst, så vi var ret hurtige til at beslutte at første dag skulle bruges i et outlet. Vi var ikke skuffede! Blev overrasket over, hvor meget jeg egentlig fik købt, sådan lige når vi var kommet. “Men det var jo ting, du alligevel havde købt før eller siden” – ja. Så er det vel okay? 😉 Især Michael Kors, Calvin Klein, Aerie, Forever 21 og de butikker der sælger dyre beuatyprodukter til ingen penge er jeg fan af!
Vi havde kun planlagt at bruge et par timer der, men det endte med at tage hele dagen. Ups.

Philadelphia, Pennsylvania + Washinton D.C, Maryland:
Dagen efter vores outlet tur skyndte vi os ind til Philadelphia, hvor vi fik rigtig amerikansk morgenmad på en diner i vores egen lille “booth”. Der var høj solskin, men en isnende vind, som snød os en smule. Det var en kold fornøjelse! Jeg vidste ikke rigtigt, hvad mine forventninger til byen var, da jeg ikke kendte så meget til den – den blå himmel fik den dog til at tage sig fremragende ud, og den var meget smuk i mine øjne. Vi blev et par timer og gik bare rundt i midtbyen. Hverken Emma og jeg gider det der meget turistede, hvor man kun stiler efter turistattraktionerne – vi vil hellere bare gå rundt og suge stemningen til os.
Om eftermiddagen tog vi turen til Washington, som jeg faktisk havde forventet ville være en smule kedelig – det Hvide Hus, statsbygninger og hvad ellers? Tja. Her blev jeg dog glædeligt overrasket! Vores hostel lå på 18th street som virkelig er den mest charmerende gade, jeg kan forestille mig. Fyldt med restauranter, sjove mennesker, barer – vi prøvede faktisk håndlæsning i denne gade, haha. Både Emma og jeg har lange og lykkelige liv foran os… Hvis man tror på sådan noget 😉 Hvis nogen derude nogensinde skal besøge byen, så skal I forbi den gade! Vi valgte at gå til det Hvide hus, som lå et par kilometer væk, og der skulle ikke mere til end den gåtur, før jeg var solgt. Det er en skidehyggelig og charmerende by.

Kørslen:
Den første aften hentede vi en fin, hvid Kia (Pia Kia, som vi kalder hende), og hun kører egentlig som en drøm, selvom man både skal vende sig til automatgear og den utilregnelige GPS. De første dage kørte vi sgu forkert mange gange, og da afstandene er så store herovre, kommer det hurtigt til at tage lang tid. Det har vi også lært på den hårde måde: Ting. Tager. Tid.
Vi har kørt fra New York og hele vejen til Florida, hvor vi ender nede på sydspidsen (Key West) her den 28 marts. Derefter går turen tilbage igen, så det er virkelig mange timer vi bruger i vores dyt. Vi nyder det SÅ meget! Al den frihed vi har…

Ha’ det godt derude! Der skal nok komme flere indlæg om de andre dage, når jeg lige har tid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer hair