New in: Floral bikini

Update #4

IMG_2064
IMG_2067 IMG_2069 IMG_2072 IMG_2084 IMG_2085 IMG_2102
Turen so far: 
Onsdag d.19 marts: Ankomst, New York/Staten Island 
Torsdag d.20 marts: Philadelphia Premium Outlets (Jep, det tog en hel dag!) 
Fredag d.21 marts: Philadelphia, Pennsylvania + Washington D.C., Maryland 
Lørdag d.22 marts: Hiking i Great Dismal Swamp National Wildlife Refuge, Virginia
Søndag d.23 marts: Savannah, Georgia + Jacksonville, Florida 
Mandag d.24 marts: Saint Augustine, Florida + Cocoa Beach
Tirsdag d.25 marts: Jensen Beach, Florida + Legacy Farms 

Onsdag d.26 marts: Miami + Miami Beach 
Torsdag d.27 marts: Hiking i Everglades National Park, Florida 
Fredag d.28 marts-Mandag d.31 marts: Florida Keys

Hold nu op, hvor sker der bare meget hele tiden, og dagene flyver afsted. Min blogging er ret fraværende, og jeg kommer længere og længere bagud med dagene (hvorfor besluttede jeg mig også for at gøre det så grundigt? 😉 ). Men på den anden side vil jeg heller ikke bare springe over noget. Dette er min “dagbogsskrivning” for denne tur, så jeg bliver nødt til at få det vigtigste med, så jeg kan se tilbage på det, når jeg er gammel og rynket!

Saint Augustine + Cocoa Beach/ Jensen Beach: 
Jeg er kommet til sidste mandag, som startede ud med, at vi vågnede med duggede ruder i vores bil på en tom parkeringsplads i Jacksonville. Hvor var det komisk, at vi denne dag sov uafbrudt (heldigvis blev ingen af os tissetrængende om natten!) indtil kl.7.30, hvor vi alle andre dage havde vågnet kl.6. Pia the Kia var mere komfortabel end man skulle tro! Klatøjede og sultne kørte vi en time sydpå til Saint Augustine som er den ældste by i hele USA (grundlagt 1565). Jeg havde set frem til at se denne historiske by, men vejret var desværre ret koldt og overskyet, så den kom nok ikke rigtig til sin ret. Desuden følte vi at den var meget “turistet” som om alt var opstillet bare for syns skyld. Men jo længere væk vi gik fra de store gader jo mere ægte kom det også til at virke. Husene blev mindre farverige, mindre velholdte og planterne mindre velholdte. At se almindelige amerikaneres hverdag, og hvor de bor er fascinerende! Det er slet ikke så glamourøst, som man skulle tro.
Efter et par timer i byen, kunne vi ikke vente længere. Vi måtte ud og få den første dukkert! Vi kørte til Cocoa Beach, som vi desværre ikke har nogen billeder fra (det var der ikke tid til). Floridas østkyst har uendelig lange sandstrande med vilde bølger – det er så skønt at bade der! Vi var på Jensen Beach dagen efter (altså, der skal man sgu hen, når man er dansker, hva!), og det er der strandbillederne er fra. Det var vildt lækkert, selvom der var mange skyer, og et sandt surfer’s paradise. Vi var først ved at hoppe i, i en lille bugt som vi troede var Jensen Beach, men så kom der to piger og sagde, at de havde set for mange hajer, til at det var fedt at bade der… Haha, så tror jeg nok lige vi kørte videre til den rigtige Jensen strand.

Det var lige alt for nu! Stay tuned, for så laver jeg lige nogle flere indlæg til de kommende dage (idag er d.30 marts og jeg sidder på mit værelse i Florida Keys, totalt forbrændt og træt, men har det SÅ godt).
Farveller og tusind kys, til alle som læser med derude! Kæft I må være misundelige 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Floral bikini