Tall girl heels

A new baby

IMG_3431New Michael Kors bag

Jeg har efterhånden taget mange billeder af min nye baby, fordi jeg gerne ville vise den frem herinde, men det er som om den er alt for shiny, og bare mega lækker til at billederne kan rumme den ordentligt 😉 Men værsågod, her er ét styks ny, lille dametaske, som hænger fint og pynter hjemme ved mig. Den er i det lækreste smørbløde læder, og fungerer faktisk også som en pung, da der er lommer til kreditkort indeni den. Glæder mig til at få den brugt! Den skal sgu nok egentlig med mig til London her om 10 dage. Synes den fortjener at blive indviet på bedste storby-manér (den er vel pure american).

Jeg har forresten også trukket en vinder af min Eos-giveaway. Vinderen blev Marie S, og dig har jeg sendt en mail. Fortsat god søndag! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tall girl heels