Update #12

B-Day giveaway


IMG_3290Fur jacket: H&M / Dress: Zara / Necklace: Forever 21 / Lipbalm: eos sweet mint / Nailpolish: Essie Mint Candy Apple & Essie Mademoiselle

Det er min føller i dag! Juhuu! Jeg har hele mit liv været fan af fødselsdage – mest min egen, men andres er da også… noget specielt! 😉 Ej, jeg synes helt ærligt at fødselsdage er fantastiske. At fejre den dag, det hele startede for en, giver da virkelig god mening! Og i dag er det 21 år siden for mig. Vildt altså.
Fødselsdagsgaver er selvfølgelig med til at forsøde sådan en dag gevaldigt, og selvom jeg er vokset op, og burde være ovre det pjat, så ligger en del af glæden ved en fødselsdag jo i forventningen omkring de gaver der. Jeg nyder at gå og tænke på, hvad jeg mangler, hvad jeg kunne tænke mig. Men jeg nyder også at gå og tænke på fine gaver til andre! Hvad andre mon kunne blive glade for.
Og det er her I kommer ind! Jeg har en mini-giveaway klar til jer, som sættes i gang lige nu. I New York købte jeg nemlig en ekstra af min yndlings læbepomade (jeg er stor pomade-noman!), som er den cute lille Eos Lip Balm med sweet mint. Eos pomaderne har længe været meget populære, så nu er det tid til, at en af jer kan nyde godt af deres produkter. Udover den fine farve, dufter og smager den også rigtig godt! Det bedste af det hele er nok, at den holder læberne godt fugtet uden, at den fedter og tværes ud over det hele.
Alt I skal gøre for at vinde er at følge min blog på Bloglovin’, hvilket kan gøres lige HER. Når det er gjort, skriver I bare en kommentar til dette indlæg, så jeg kan se I har deltaget. Jeg trækker en vinder på søndag den 27.
0089299200239_500X500Og så troede I måske lige det var det hele på billedet I kunne vinde? Haha, jeg er ked af at skuffe jer! Jeg greb chancen for at vise nogle af mine fine nye køb, som sjovt nok passer sammen i farverne. Gotta love pastels, right? Den flotte mønstrede sag er den smukkeste bodycon kjole, som jeg på billedet bare har foldet. Den skal jeg nok give jer et bedre kig på, på et andet tidspunkt.

 

3

 • Simone Nissen

  Årh hvor er det nogle fine ting du har købt!!

  Krydser fingre for jeg er den heldige der vinder læbepomaden <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Byskov

  Fedt manner!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie S

  Super fed giveaway! mine tørre læber krydses(jeg ved ikke hvordan, men det sker!)

  deltager gerne:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update #12