B-Day giveaway

Skyline

Picasa redigeret billeder IMG_2949 Picasa redigeret billeder1Sneakers: Nike / Skirt: Gina Tricot / Tee: MbyM / Bomber: Second hand

“Så står jeg bare lige her foran hegnet, og så tager du lige et par outfitbilleder. Nej, nej, det ser slet ikke opstillet ud. Eller spor turistet.”
Jeg kan godt se manglen på coolness og originalitet på disse billeder. Men hey – når man står og ser på Manhattans skyline på en så smuk dag, skal man altså have et billede eller 10 med sig selv på, så man har et bevis.
Hvad synes I forresten om mine nye kompas-silke-bomber? Jeg teasede også med den på Instagram den dag vi tog billederne, fordi jeg bare er så overlykkelig for den! Den er i den flotteste blå/grønne farve, i ægte silke og købt i en ultra fed second hand butik i East Village. Jeg har aldrig været den store fan af bomber jakke, men denne var altså uimodståelig – den ville bare med mig hjem og bo!
Kan i have en rigtig god fredag aften! Her står den på grill i det gode vejr og besøg af en kær veninde – har brug for en opmuntring efter en øv-tur ved tandlægen i dag 🙂

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

B-Day giveaway