Update #10

The art of eyebrows

f4d449c4506697f1aee1e99804166feaBillederne er fundet på Pinterest
Øjenbryn er nok den mest tricky del af ansigtet. Det er SÅ nemt at gøre forkert! Men det gør også SÅ meget for et look, når det gøres rigtigt. Tror vi alle har haft mærkelige øjenbryn på et eller andet tidspunkt i vores liv (læs: teenageår). Jeg rendte i hvert fald rundt med dem anden nederst da jeg var 14… Ahem…
De seneste år har det været meget in, med de naturlige og gerne lidt kraftige bryn. Men den er altså også nem at ødelægge! Lad nu VÆRE med at tegne dem for kraftigt op og lade dem starte alt for tæt på hinanden! Vi er vel alle enige om at monobryn ikke er det pæneste. Den bedste regel er at følge er, at øjenbrynene skal starte i lige linje ud for næsefløjene.
8ebfb561735cec582ce3e96c65b6397e
Billedet her illustrerer meget godt, hvordan de ideelle øjenbryn bedst proportioneres.
Jeg er stor tiltaler for det naturlige look, og mener at man ikke behøver fjerne flere hår, end dem, der stikker ud lige under “buen” (mellem nr.2 og 3). Alle øjenbryn har hver deres naturlige facon, og det pæneste resultat bliver altså altid, hvis man bare følger de naturlige linjer i brynene, i stedet for at plukke dem i mange mærkelige former.
Jeg er så uheldig at have FULDSTÆNDIG hvide/gennemsigtige bryn, der heller ikke er særlig kraftige, så jeg er meget afhængig af øjenbrynsfarve. At holde dem lyse er lidt for meget couture for mig, og da bryn er med til at forme ansigtet, kan jeg godt lide at gøre noget ud af dem.

Opdateret for nylig74 Denne samling smukke bryn er helt naturlige (miss Cara of course) og smukt formede. Disse bryn er et eksempel på, at der ikke skal så meget til, for at man får smukke bryn. En børste (á la en gammel mascara børste) til at rede dem på plads med (tag evt lidt hårlak på børsten og red dem efter for at holde dem på plads), og en god øjenbrynsblyant, så er du godt kørende! Husk at “tvære” farven lidt ud, så det ikke er en hård blyantstreg, der ses.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update #10