A suit for you

The simple dress

IMG_3079 IMG_3105 IMG_3113-001 IMG_3177 IMG_3199Sliders: Birkenstock / Dress: H&M / Leather jacket: Asos / Bag: Just Female / Necklace: Forever 21

Sidste New Yorker outfit for denne omgang (med fokus på denne omgang, hæhæ – i’ll be back!).
En veninde og jeg talte om i går, at selvom man elsker farver, så er der én farve, der altid fungerer, og som man altid føler sig det ekstra tilpas i. Og det er sort. Sort er der sgu ikke så meget bøvl med. Og du skal ikke spekulere på om det passer med andre farver. Så jeg følte mig ganske godt tilpas, på denne solskinsdag, i mine dunkle klæder, med et glimt af fine farver om halsen. Jeg knuselsker desuden denne kjole. Den er feminin, men alligevel så tilpas afslappet til, at jeg kunne have den på på sådan en dag i New York. Tilsat Birkenstock bliver alt jo også virkelig chill, haha!
Ha’ en god dag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A suit for you