Sunday

Update #12

IMG_2895 IMG_2960Brooklyn viewIMG_2965Brooklyn view
IMG_3089Lidt mere Times squareIMG_3113Lettet Ida udenfor Apple Store på 5thIMG_3184High Line Park viewIMG_3215High Line Park
Alle billeder er uredigerede.

Sidste omgang billeder fra New York, PROMISE! Okay, der kommer så lige et par outfits også, men dem skal jeg nok lige sprede lidt ud.
Wow, det er nu en uge siden vi forlod the City of Dreams, og det føles allerede som virkelig lang tid siden! Hvad lavede vi de sidste dage? Øøøh, nød byen – så meget kan jeg da huske. Vi havde det helvedes sjovt, men ellers er stikordene til de sidste dage noget med:
Times Square og Central Park blev udforsket lidt mere. Vi var kulturelle på The Met (har sgu både set Monet, Picasso og Van Gogh nu!). Gik tur i Financial District. Vi indtog en vandpibebar i bedste 16-års stil. Vi var over East River indtil flere gange, til henholdsvis Brooklyn (twice – Brooklyn, du burde føle dig beæret!) og Roosevelt Island. Hvor er Manhattans skyline altså bare storslået! Vi gik en tur i den nye High Line Park (lavet på gamle togskinner). Drak en masse lækker kaffe. Shoppede lidt mere.
Vi prøvede på at få set så mange bydele på Manhattan som muligt – øen er jo kæmpe stor og meget alsidig i sine kvarterer, lige fra det fine Upper East Side, til det charmerende East Village og det mere strømlinede Financial District. Hvis du bare tager Subway’en fra det ene kendte turistspot til det andet, går man faktisk glip af en del. Men der er så meget at se i New York, og jeg kunne sagtens gøre det hele igen (for tredje gang så) og få noget nyt ud af det. Byen er fyldt med inspirerende mennesker, både deres stil, men også deres levevis. Jeg håber, at jeg en dag kan få lov at være en del af det i længere tid en bare en uge.
Og så får I også lov til at slippe for mine rejseindlæg. For nu 😉 Husk at I altid er velkomne til at kommentere på, hvad der er interessant og mindre interessant at læse om. Kig forresten forbi i morgen – det er min fødselsdag, og det fejrer jeg med en mini-giveaway til en af JER!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday