the inspirering streetstyle

Update #8

IMG_2291 IMG_2294 IMG_2300 IMG_2319 IMG_2323 IMG_2325 IMG_2333

Turen so far: 
Onsdag d.19 marts: Ankomst, New York/Staten Island 
Torsdag d.20 marts: Philadelphia Premium Outlets (Jep, det tog en hel dag!) 
Fredag d.21 marts: Philadelphia, Pennsylvania + Washington D.C., Maryland 
Lørdag d.22 marts: Hiking i Great Dismal Swamp National Wildlife Refuge, Virginia
Søndag d.23 marts: Savannah, Georgia + Jacksonville, Florida 
Mandag d.24 marts: Saint Augustine, Florida + Cocoa Beach
Tirsdag d.25 marts: Jensen Beach, Florida + Legacy Farms 

Onsdag d.26 marts: Miami + Miami Beach 
Torsdag d.27 marts: Hiking i Everglades National Park, Florida 
Fredag d.28 marts-Mandag d.31 marts: Florida Keys
Tirsdag d.1 april: Hiking i Everglades National Park + Fort Myers Beach
Onsdag d.2 april: Siesta Key + Tampa, Florida
Torsdag d.3 april: Tampa, Florida + kørsel til Georgia 
Fredag d.4 april: Riverrafting + Columbus, Georgia 
Lørdag d.5 april: Canopy tour, Georgia + Smoky Mountains, Georgia, North Carolina, Tennessee
Søndag d.6 april: Besøg på Lindsey Wilson College, Kentucky 
Mandag d.7 april: Kørsel + Kanawha State Forest + Charleston, West Virginia
Tirsdag d.8 april: Kørsel + Philadelphia Premium outlets (igen, hvad sker der?!), Pennsylvania
Onsdag d.9 april-Tirsdag d.15 april: New York City

Everglades part II + Fort Myers Beach:
Jeg er (kun) kommet til den første april, som allerede synes flere måneder siden.  Det var back in the hot days i solrige Florida, hvor vi efter 4 skønne slapper dage i Florida Keys, drog tilbage til vores yndlings hippie-hostel i Florida City, som ligger lige ved Everglades National Park. Jeg havde stadig ikke glemt vores sidste hiking tur (læs om den HER), og det havde mine vablede fødder heller ikke. Men når man er i Florida, skal man næsten ud og se de skide alligatorer, ikke? Så vi blev anbefalet en kort rute, som åbenbart skulle udleve alle vores alligator-lyster. And it did.  Hvor føler man sig dum, når man 5 dage forinden har trasket 25 km, uden at se større dyr end et par insekter, når der 10 km fra det sted ligger en rute på 1,2 km, der har DET HELE 😀 Vi var nødt til at stoppe med at tælle de klamme alligatorer til sidst! Vi gik derfra med en god følelse over en succesfuld tur til Everglades National Park og med knap så ømme fødder som sidst 😉

Næste stop var de to næsten sammenhængende byer Cape Coral og Fort Myers på vestsiden af Florida. Turen nordpå var nu begyndt! Og vi glædede os til at se kysten ud til den Mexicanske Golf, som skulle have nogle af de bedste strande i USA. Så før vi kom til byerne, skulle vi liiige stoppe ved Fort Myers Beach (of course) og have en dukkert og en slapper. Vi har desværre ikke nogle billeder derfra, men det var noget lækkert vand. Selve stranden kan jeg ikke sige så meget om, for der lå mennesker over alt på den. Meget turistet! Efter et par timer vendte vi Pia the Kia mod Cape Coral og Fort Myers, som ærlig talt var en skuffelse. Vi kunne ikke rigtig finde ud af, hvor vi skulle køre hen, for at se det byerne havde at byde på. Hvad er det med amerikanske byer og manglende midtpunkter? Ingen steder kan man finde midtby a la danske gågader. De kan kun finde ud af at samle butikker, restauranter og byliv i form af malls, og dem har vi efterhånden set så mange af. Ellers ligger tingene spredt ud over det hele.
Dagen sluttede dog mega HYGGELIGT med slik og film i vores lille dyt, som vi også endte med at sove i (gratis husly, you know).

Nu: tid til at sove, så vi kan være friske, for imorgen er det New York City tid, og så er det slut med at ligne en sjuske-Dorte!
Nat-nat.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

the inspirering streetstyle