Pink lips

13 ways to work the crop top

Opdateret for nylig113Billeder fundet på Pinterest og Tumblr

Croptops behøver ikke nødvendigvis at være for hede sommerdage, og ultra tynde kroppe. Der er mange måder at gøre det på, og hvis man ikke er til det helt bare look, kan en cardigan eller jakke udover jo gøre meget. Når jeg kigger på disse billeder, får jeg i hvert fald selv udvidet min horisont en smule, når det kommer til crop tops.

Hot weather and a skinny body is not a necessity when it comes to croptops. There is many different ways to work this little piece of clothing, and if you are not a fan of the bare look then a cardigan or a jacket can help a lot. I think the pictures help a lot when it comes to inspiration on how to work the croptops!

IMG_1672

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink lips