What is the point?

Cozy fairy lights

imageimageAlle billeder fundet på Pinterest.

Er lyskæder ikke bare fantastiske? Jeg vil helt sikkert se om jeg ikke kan bruge dem i indretningen af mit nye værelse. Jeg glæder mig faktisk helt ekstremt til at kunne starte på en frisk – indretningswise.
For mig skal et soveværelse være lyst, lækkert og ikke mindst hyggeligt. Den over hypede, simple skandinaviske stil er også meget pæn – og jeg vil helt sikkert lade mig inspirere af det lyse og simple i den – den bliver bare hurtigt for steril for min smag, hvis man ikke tilføjer nogle bløde elementer (her tænker jeg lækker belysning, lammeskind, bløde puder og træfarvede detaljer). Så nu må jeg på jagt efter nogle fine lyskæder! Jeg skal nok vise det færdig resultat, hvis jeg får dem op – og så er spørgsmålet jo bare hvor de skal bruges. Der er jo utrolig mange fine måder at bruge lyskæder i soveværelset på!

I think these fairy lights are adorable and I really want to get some for my new room I have to decorate. To me, a bedroom have to be light, clean and cozy. I like the very popular Scandinavian style which is very simple and white – I just think it can get too sterile. I still get inspired by it, I just need to add some soft elements to make it more homely. And that is what the fairy lights can do, so I really need to find a place where I can get them! I will show you the room with the lights when it is done – I just need to figure out which way to use them. As the pictures show there is many opportunities! 

IMG_1672

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What is the point?