Boyish white

Everyday use of the midi skirt

Opdateret for nylig95Første billede fra Angelica Blick’s instagram profil, de to andre er fra tumblr.

Nej, man behøver ikke have tårnhøje hæle på eller skulle til fin fest for at kunne bruge et midiskirt. De feminine skørter kan faktisk også være anvendelige til hverdag – med den rigtige styling.
Jeg synes de 3 damer på billedet alle gør det ganske godt, når det kommer til at give skørtet et mere casual look. Med elementer som en rå læderjakke, fede loafers, en simpel eller oversize strik og cowboyvest/jakke kan du virkelig få det feminine tonet meget ned. Jeg synes faktisk, det ser rigtig godt ud! Og de flade loafers er de perfekte flade sko til et midiskørt. Jeg ville personligt synes, at sneakers ville have en lidt for voldsom modstridende effekt til midiskørtet – elementerne skal jo komplimentere, ikke udkonkurrere hinanden. Både pigernes opsatte hår og solbrillerne gør sig også godt til et midiskørt – det hele bliver lidt mindre piget og mere hverdagsagtigt.
Kunne I finde på at worke et midiskørt? Og i hvilken farve? Både det rosa og det gule synes jeg er rigtig pænt, men måske er trenden vild nok i sig selv til, at man tør begive sig ud i en farve!

With the right elements the midi skirt can easily work for everyday use. Make it more casual with a leather jacket, flat loafers (the ultimate flat shoes for the midi skirt in my opinion), an oversize sweater, simple blouse or a cowboy jacket. Finish it with cool sunglasses and a simple hair do and you will work the midi skirt just as well as the ladies in the picture! 

IMG_1672

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boyish white