Shadows part 2

From that to this

Opdateret for nylig115Dress: Gina Tricot / Shoes: Atmosphere / Bag: Michael Kors / Blazer: Calvin Klein
IMG_4292-001My sweet family 🙂

Ja lørdagen startede sådan her ud, med højt solskin, festlig påklædning og godt humør. Vi følte os alle meget fine i vores tøj, og jeg havde glædet mig til at få min pigede drøm af en tylkjole på (som jeg også viste frem HER). Mine fantastiske bedsteforældre skulle nemlig holde diamantbryllup (effing 60 år!), så der var lagt op til god fest for cirka 100 mennesker. Og dagen var også fyldt med både hyggeligt selskab og virkelig god mad.
Søndag var til gengæld helt anderledes.
Jeg vågnede ret tidligt med ondt i maven og stod til sidst bare op for at spise morgenmad med min familie. Jeg kunne dog slet ikke spise noget og fik generelt bare mere og mere kvalme. Jeg har åbenbart fanget en eller anden mavevirus, for hele dagen i går, stod den skiftevis på feber, mavesmerter og opkastning (som er det værste jeg ved!) – altså var jo nærmest på dødens rand, hvis jeg selv skal sige det… Det var virkelig en træls afslutning på en ellers fantastisk weekend! Og jeg følte mig SÅ ynkelig. I dag føler jeg mig stadig som en udkogt, slatten grøntsag og har måttet blive hjemme fra arbejde, da jeg stadig har smerter i maven. Krydser mine pølsefingre for at jeg snart bliver rask!

Saturday me and my family were all dressed up. We were going to attend the 60th anniversay party for my amazing grandparents’ weddingday. Can’t believe they have been married for 60 years! The party was filled with good company and amazing food.
Sunday was totally different for me. I woke up with stomach pains and spent all day in bed with throwing up and a fever. I was so pathetic! Today I am still not that well, my stomach still hurts a lot. I am crossing my fingers that I will soon be feeling better! This was a sucky end to a fabulous weekend…  

IMG_1672

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shadows part 2