Everyday use of the midi skirt

Green woods

IMG_3519Opdateret for nylig96 kjjbbiyl-001Sneakers: Nike / Pants: Vero Moda / Knit: Selected Femme / Leather Jacket: Asos / Necklace: Forever 21

Nogengange bliver man nødt til at køre helt til Fyn for at finde den rette location til et par outfit billeder! Ej, disse er knipset i farten, mens hundene lige blev luftet efter en lang køretur. I går var vi nemlig til fødselsdag ved min storebror, som bliver 25 år! Vi havde en fantastisk dag, og efter middagen hoppede jeg på et (overfyldt) tog til København, hvor jeg fik luksus siddepladsen, aka trapperne ved dørerne! Haha. Sådan er det når man fejlvurderer rush hour. Er ellers blevet ret god til at unde mig den plads billet, når jeg pendler så meget mellem Jylland og København. Det er super irriterende ikke at have sin egen plads!
Hvorom alting er, så befinder jeg mig i min yndlingsby indtil torsdag, hvor bedste Tine og jeg flyver til London til hygge og shopping hele weekenden. Skønt altså!

 

IMG_1672

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Everyday use of the midi skirt