In the field

How to work: the bohemian style

Opdateret for nylig123Billeder fundet på Pinterest.

Bohéme stilen forbinder jeg med flagrende, løstsiddende klæder, frynser, fjer, blonder og mønstre. Ikke mindst er bohéme stilen indbegrebet af mange accessories: tasker, solbriller, tørklæder om håret, fine hatte, og en overflod af armbånd eller halskæder.
Bohéme stilen er en moderne fortolkning af den måde hippierne gik klædt på – og det lyder måske umiddelbart en smule hjemmelavet og jordfarvet, men det behøver det skam ikke at være! 🙂
Denne stil er for mig især tiltalende når vejret bliver lummert, og tøjet derfor gerne må være løstsiddende og let. Det handler alt sammen om at skabe et casual look! Og det er slet ikke svær at opnå; Sæt et par løse cowboy shorts sammen med rå støvler i ruskind eller læder, tag en hvid top på med blonder og tilføj en taske med frynser, og et par aviator solbriller. Så er du rigtig godt på vej til at blive bohemian chic. Det kan også bare gøres med en løstsiddende hvid kjole, rå støvler og en hat.

When I think about the bohemian style I think about oversized and light materials, fringes, feathers, lace and patterns. Furthermore is this style filled with the use of accessories: bags, sunglasses, scarfs around the hair, cool hats, and lots and lots of bracelets or necklaces. The bohemian style is a modern way to dress like the old hippies – without the clothes being homemade or the same colour as dirt 😉
The boho style is especially appealing when the weather is hot and we like our clothes light and oversize. It is all about creating the casual look! And that is not hard at all; throw a pair of denim shorts with biker boots a white lace top, a fringe bag and aviator sunglasses, and voíla you are now bohemian chic. You could also just use an oversize white dress a pair of cool boots and a nice hat. 

IMG_1672

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In the field