In the fitting room

Pink lips

Opdateret for nylig110Wearing my new MAC lipstick “Pink Nouveau”

Hele weekenden havde jeg faktisk min nye læbestift på som jeg købte i Kastrup lufthavn, og ved I hvad? Det føltes ikke engang fjollet at gå rundt med midt på dagen. Tine og jeg talte om, at det højst sandsynligt skyldes, at man bliver mere modig, når man befinder sig i en storby. Der er alle sgu så vant til at se folk gå klædt i alt muligt, og du møder så mange flere forskellige typer i en kæmpe by som London. Jeg kunne nok også finde på at have lidt farve på læberne, når jeg er i København – men i Vestjylland? Nej, det tror jeg ikke. Det er jo slet ikke that big of a deal at have lidt læbestift på, det er bare mere som om der ikke er “grund” til at have det på til hverdag her. Ja janteloven har sgu nok lidt mere at sige her, end jeg har givet den lov til. Jeg kan ikke vente med at flytte til København! Så skal der saftsuseme knald på læberne! 🙂 Og det er ikke fordi man ikke kan gå med læbestift her, hvis man ønsker det. Der er bare noget mere magisk over en storby, der giver mig lyst til at gøre noget mere ud af mig selv – den spænding oplever jeg ikke så meget her, haha. Men hey, man skal gøre, hvad man har lyst til! Så fuck janteloven 🙂

Opdateret for nylig109Men for at vende tilbage til de pinke læber, så har jeg altid synes, at det virker lidt skræmmende at begive sig ud i.  Men det ser jo bare vildt fedt ud! Det er mindre dramatisk end røde læber (mere højlys dag agtigt), og sjovere end en helt nude farve.
Der er mange typer af pink, så man behøver ikke springe ud i den der skriger mest lige fra starten, hvis man føler sig mere tilpas i de mere rosa nuancer.
Hvis I ønsker mere viden og inspiration til det med læbestift så læs mit “Let the lipstick do the job” indlæg, lige HER.

In London it did not feel weird at all to wear pink lipstick in the middle of the day. In a big city there are so many types of people that all dress differently. So a bright lipstick is no big deal. I would never do that where I live in the Western part of Jutland. Maybe in Copenhagen, but not here. There is simply no reason to wear lipstick on an everyday basis.  The magic of the big city is missing – so I don’t feel like dressing up that much. I can’t wait to live in Copenhagen! The big city life is just for me, and I can wear bright lipstick whenever I want.
I was always a bit terrified of the thought of wearing all pink lipstick – but it looks so cool! It is less dramatic than a red lipstick, but more fun than a nude one. Besides, there is many types of pink colours! So you don’t have to start with the all bright pink if you are not comfortable with that 🙂

IMG_1672

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In the fitting room