Shadows

Small room interior inspiration

Opdateret for nylig101Alle billeder er fundet på Pinterest.

Der er faktisk en mening med galskaben. Jeg skal om 3 ugers tid nemlig have nyt værelse. Yay! Men jeg skal ikke flytte hjemmefra. Knap så yay. Sagen er den, at min lillebror ikke længere vil finde sig i, at jeg har det største værelse, når jeg nu snart tager til Asien i 3 måneder. Så vi bruger en weekend, hvor han er hjemme fra efterskolen på at bytte. Selvom jeg skal ind i noget, der er halv størrelse af hvad, jeg har nu, og som ikke engang har et stort spejl i skabslågen (hvordan kan jeg så se, om hele outfittet matcher?!), så glæder jeg mig. Tror de fleste piger klapper i deres små hænder over, at kunne få lov til at indrette helt på ny.
Så jeg har jo brug for inspiration! Jeg vil gerne bo simpelt, lyst, og lækkert. Så må vi se, om det kan lade sig gøre at få mit store, overfyldte værelse pakket ind i et lille værelse, så det stadig ser let og lækkert ud. Haha, not gonna happen! I hvert fald ikke, hvis jeg ikke får sorteret kraftigt ud. Jeg vil gerne have noget hygge ind i form af lammeskind, lyskæder og lækre puder. Og så skal min tøjgren opdateres, og der skal findes en smart måde at opbevare sko på, som lige pt er mit største problem. Desuden skal skrivebordet laves om til et sminkebord. Lektier laver jeg jo ikke mange af. Det skal nok blive småt, men godt! Håber også I kan bruge inspirationen til noget – at lære at indskrænke sig, er vist aldrig en dårlig ting! 🙂

These days I want to get inspired how to style a smaller bedroom. You see, my brother and I are going to change rooms in a few weeks. Though I get a room half the size as the one I am in now, I am still excited, because I get to decorate it exactly as I want. I want it light, simple and cozy, and if that is going to happen I really need to go through all of my stuff and choose what is going with me in the new room. I have too much crap! 😀

IMG_1672

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shadows