Cozy fairy lights

The practical tourist

IMG_4252-002IMG_4209-001 IMG_4238-001 IMG_4258-001 London2Earrings: Black Pearl / Lipstick: MAC “Pink Neuveau” / Blouse: Monki / Jacket + scarf: H&M / Jeans: Forever 21 / Bag: Second Female / Sneakers: Nike Free 5.0

Havde helt glemt disse billeder, som er fra den sidste dag i London på vores tur for to uger siden. Vi startede den dag i Camden Town, hvor jeg følte mig ret chic i blusen fra Monki og min frynsenederdel – det er bare svært rigtig at “pulle det off”, når man pis-fryser, haha! Det var skidekoldt, så vi endte med at tage tilbage til vores hostel og tage MEGET mere tøj på. Så sådan her endte jeg ud; rigtig praktisk turist i behagelige sko og lag-på-lag. Billederne her er fra meget smukke Hyde Park, hvor vi tog hen efter.

Vil forresten lige anbefale det hostel vi boede på – det hedder “Safestay” og ligger i det område, der hedder “Elephant and Castle” (som Underground stationen også hedder). De fleste, der har været på studietur i London eller lignende kan nok tænke tilbage på deres budget hostel med rædsel i øjnene. Alt for små værelser med dårlige køjesenge, beskidte bade og toiletter er typisk, hvad der venter én sådan et sted. Men der hvor vi boede, var fantastisk lækkert! Der var elevatorer mellem de forskellige etager, og en kæmpe lounge i kælderen med egen bar og hyggelige siddeområder og desuden en privat gårdhave. Sengene var faktisk gode at sove i, og der var aldrig problemer med hverken bad eller toiletter – virkelig et opturs-sted, og så var det ikke specielt dyrt. Mine anbefalinger herfra 🙂

This outfit is from our last day in London, where we went to Camden Town. I felt really chic-looking in this amazing blouse and my fringe skirt. I probably did not pull it off at all, because I was freezing as fuck! It was really cold that day, so we ended up going back to our hostel and put some more clothes on. So I ended up like this; the practical tourist in good sneakers and lots og layers! After the changing we went to Hyde Park where these pictures were taken. 

I also want to recommend the hostel we were staying at, “Safestay” which is in the Elephant and Castle area (and near the tube too). It was nothing like the hostel-nightmares many school students experience, with tiny rooms, bad beds and dirty showers and restrooms. At the hostel there were this really cool lounge with a bar and a private garden. There were elevators between all floors, and the beds were actually nice to sleep in and the bathrooms were clean. I really liked that place and it wasn’t even expensive!

 

IMG_1672

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cozy fairy lights