Weaknesses

DDJA outfit

Opdateret for nylig137 Opdateret for nylig138 Opdateret for nylig139Dress: Zara / Shoes: Atmosphere / Bag: Michael Kors / Leather jacket: Asos / Lipstick: MAC’s ‘Pink Nouveau’ / Necklace + Earring: Black Pearl / Leaf ring: Gina Tricot / Simple ring: Spinning jewelry

Jeg var til Danish DeeJay Awards i går aftes i Øksnehallen i København. Ultra fedt arrangement og ultra fedt vejr! Jeg kunne ikke forestille mig nogen bedre anledning til at bruge min elskede Zara kjole, og jeg frøs heller ikke på noget tidspunkt. Farverne gør den simpelthen så fin og får den nærmest til at skrige på opmærksomhed, og jeg fik da også mange kommentarer på den. Det er rent faktisk lykkedes mig at finde den på Zaras hjemmeside (hvilket ikke har været muligt før). I kan finde den lige HER. Selv tak siger jeg bare 😉 Det er jo den perfekte sommerkjole!
Mit kamera valgte desuden at leve op til dåd. Jeg tror godt den kunne fornemme, hvor vigtigt det var for mig, at der var lidt strøm på den henover weekenden. Det er også derfor indlægget i dag kommer lidt sent – jeg skulle lige hjem til min oplader først, og det er som om, at det kære kamera er ekstra dødt, fordi den valgte at give det aller sidste den havde i sig. Så det tog lidt tid før den var ladet nok op til, at den tillod mig at få lagt billederne over.

This is how I looked yesterday at the Danish DeeJay Awards in Copenhagen. The show was fantastic, the weather was great – I cannot complain. My dress was perfect for the occasion! I finally found it on Zara’s webshop, you are very welcome 😉 buy it right HERE .

IMG_1672

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weaknesses