Estradeur and the cool basics

Free printable prints

1a04bd0f-2838-457f-ab9d-b8c032fbc450_zps5c1d0c1b“Let’s stay home”, billede og print fra Homesickblog.

Opdateret for nylig129 IMG_4821

Det er nemt, det er billigt, og så ser det skide godt ud. Det øverste print fandt jeg på Homesick’s lækre blog, og jeg har simpelthen lige lånt det med herind, fordi jeg er så vild med det. De andre 4 har jeg selv lavet for længe siden, og de hænger alle på mit værelse lige nu.
Hvis I mangler lidt billeder til væggen, er det jo faktisk utrolig nemt, selv at lave et lækkert print inde i Word, som man bare kan printe ud i den ønskede størrelse og så sætte i en ramme. Ellers deler jeg også gerne ud af disse! Bare klik på linket ved de prints I ønsker, og så er de klar til at blive printet og pynte hjemme ved jer:
“Let’s stay home”: HERE
“Butterfly”: HERE
“Life is what’s happening…”: HERE
“One day”: HERE
“Do what you love…”: HERE

It is easy, it is not expensive at all, and it looks sooo good! I found the first print on Homesick’s cool blog, and I am so crazy about it that I quickly decided to borrow it to show it to you. I made the other 4 prints myself and they are all hanging in my bedroom right now. This is a really easy way to make some nice pictures for your walls yourself. You just make them in Word, print it out in the size you want and put it in a frame.
If you don’t want to make them yourself, I am more than happy to share these with you. Just click on the link to the picture you want above, and it is ready to be printed out.

IMG_1672

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Estradeur and the cool basics