My favourite scents

From another World

image
image

Shoes: atmosphere / playsuit: Vila / leatherjacket: Asos

Okay, meget dramatisk overskrift, men jeg har haft disse billeder til at ligge på mit kamera længe – de er taget til min mors fødselsdag, som var dagen før jeg rejste fra Danmark, i midten af juni. Så ja, de er lidt fra en anden verden. Jeg impulskøbte buksedragten dagen før fødselsdagen, fordi jeg ikke “havde noget tøj at tage på” (Wink, wink). Den er rigtig fin, og ligger lige nu meget krøllet rullet sammen i min lumre kæmperygsæk – for den skulle da med til Asien, selvom jeg ikke kan se hvornår den skal bruges. Generelt er 75% af det tøj jeg har med alt, alt, alt for varmt. Man kan faktisk næsten kun holde en bikini ud (hvilket er upassende i de fleste situationer, når man befinder sig i et muslimsk land), eller sportstøj som kroppen kan ånde bare lidt i. Jeg vil spare jer for detaljerne, men jeg har sgu aldrig svedt så meget og så længe i mit liv! De sidste par uger har været en lang svedetur 😉 velbekomme!

Okay, I admit that the headline is a bit dramatic, but these pictures are from my last day in Denmark, which seems like forever ago! I bought the playsuit the day before, and of course I then had to bring it with me to Asia. It is now lying as a messy roll in my giant backpack. Unused. Most of the clothes I have with me are actually like that. It is simply to hot to wear. I would prefer to wear a bikini all the time, but sadly that is kind of inappropriate, because I am travelling in a country where most of the people are muslims. The only other solution is sportswear, that the skin can breathe in, so I ude that all the time. I will spare you the details, but I have never in my life been sweating this much! 😉

IMG_1672

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My favourite scents