The beauty of being female

Lace, Fringes & something about personal talk

Opdateret for nylig142

Opdateret for nylig140 Opdateret for nylig141Skirt: Zara / Blouse: Selected Femme / Fedora: H&M / Sandals: Atmosphere / Sunglasses: Asos / Bracelet: Forever 21 / Lipstick: MACs ‘Pink Nouveau’

Så er det saftsuseme også tilbage til modeaspektet her på bloggen! Der har været lige lovlig meget personligt fis herinde med tilfældige billeder til, og det kan godt være det er populært, men det er jo ikke en offentlig dagbog dette her, vel? 😉 Jeg er mindst ligeså sladderhungrende som alle andre hunkøn derude, og ELSKER når bloggere leverer en del af deres inderste. Men selv at sidde på den anden side og levere sladderen, ja det er faktisk ret nervepirrende. Man kan aldrig vide hvordan sådan noget bliver modtaget.
Så vi vender fluks tilbage til traditionelle outfitbilleder for en kort stund! Det er Fanella toppen jeg har på her (som jeg skrev om i dette indlæg), og jeg synes den fungerer rigtig godt med en god omgang Zara’ske frynser. Man kunne godt frygte, at det blev for ‘Bedstemors-hjem-agtigt’ med al den blonde og alle de frynser, men jeg synes faktisk, at det gik.
Outfittet er fra i lørdags, hvor København var gloende hed og det myldrede med mennesker og karneval/optog på strøget. Billederne er taget på Frederiksberg – vi var virkelig vidt omkring den dag, og blev da også nødt til at vandre helt op til Hovedbanegården for at blive kølet ned med en DANSK frozen yoghurt! Det er nok den bedste beslutning nogensinde at indføre det i Danmark også. Halleluja!

 

I think it is time to go back to what this is all about: fashion! I have been posting a lot of personal posts, and even though that might be popular, it is also terrifying to be the one that deliver the gossip! Trust me, I loove when other bloggers write about personal things too! But now it is enough 🙂 
I wore this outfit last Saturday, when Copenhagen was too hot and too crowded! But we had a really nice day that included frozen yoghurt! I actually liked all the lace and all the fringes together, even though I was scared that it might look like I wore a dew from my grandmothers. 

IMG_1672

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The beauty of being female