Some other days in paradise

My favourite scents

IMG_4829 IMG_4838 IMG_4839-001 IMG_4842My favourite scents: ‘Flora’ by Gucci / ‘Miss Dior’ by Dior / ‘Valentina’ by Valentino / ‘Sensous Nude’ by Estée Lauder

Det er utrolig svært at beskrive sin yndlingsduft, synes jeg. I sær når man er en higende samler og totalt afhængig af parfumer. Men hvis jeg skal give et forsøg, vil jeg nok sige, at mine foretrukkende dufte er sofistikerede. Ikke, at jeg ikke kan lide de lette og friske, men det må gerne være lidt power på min duft. Den skal være genkendelig! Jeg vil dog ikke have dem så kraftige som tante Olgas afskyelige parfumehørm (har vi ikke alle én af dem i vores familie? 😀 ), der mest af alt lugter som om et stinkdyr har pisset i en flaske – men lidt kant? Ja, tak!
Jeg har selvfølgelig også både lette, feminine og mere kraftige parfumer i min samling (som lige nu består af 18 styks. Jeg har for nyligt sorteret ud…), men disse 4 går jeg altid tilbage til.
Flora er den mest sødlige duft af de 4, og den fra Estée Lauder nok den mest “damede”. ‘Miss Dior’ er mere frisk i det og ‘Valentina’ er den mest blomsteragtige. Alle vil jeg dog lade gå ind under kategorien sofistikeret, da jeg nok har en tendens til at vælge sådanne dufte.
Hvilken duft går I mest med? Det er sjovt at høre, hvor forskellige folk er, når det kommer til deres foretrukkende duft!
Den næste parfume jeg skal have fat i, er helt klart Chloe’s signatur duft – den er SÅ lækker!
chloe It is very hard to describe how your favourite scent is like. Especially when you are a dedicated collecter of perfumes and have all kinds of them. But if I should give it a try, I would have to say that I prefer scents that are kind of sofisticated. Not that I don’t like them fresh and clean, I just like when they have some kind of power in them – that they are recognizable. But don’t you worry, it is not like I prefer them really strong like old ladies often do.  
Right now my collection is 18 different scents (I just threw some old ones out..), but these 4 I keep going back to. Flora is the sweetest of the 4, the one by Estée Lauder the most lady like. Miss Dior is more clean and fresh, and Valentina is a bit more flowery than the others. But all of them is still very sofisticated and that is what I love about them.  My next buy will have to be the signature scent by Chloe! That one is amazing.
What kind of scents do you prefer? 

IMG_1672

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Some other days in paradise