DDJA outfit

The beauty of being female

tumblrAlle billeder er fundet på Pinterest eller Tumblr.
Det behøver ikke være bare bryster eller baller for at det er sexet. Den kvindelige krop har så meget andet at byde på, end de 2 (4 ahem) åbenlyse fordele. Fine kraveben, skarpe skulderblade, fyldige læber, feminine ankler, muskuløse lægge og stærke hænder oser af en sensualitet, som bryster og baller har svært ved at leve op til. Så dette er min hyldest til den skønhed som den kvindelige krop er indbegrebet af. Det behøver ikke være så åbenlyst for at være sensuelt, og det skal vi piger huske på. Du kan worke hvad du har på flere måder end bare at være lårkort eller nedringet. Det er disse billeder dog ikke et bevis på, de er mere bare et bevis på, at kroppen er smuk og sexet i mere end én forstand.

The female body is sexy in so many others ways than just breasts and butts. Collarbones, shoulderblades, lips, ankles, calves and hands is just as sensual, but in a none obvious way. Let’s celebrate the beauty of the female body that is so beautiful in many ways!

IMG_1672

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DDJA outfit