Op ad bakke...

Weaknesses

Opdateret for nylig136Alle billeder er fundet på Pinterest.
Vi har alle vores små svagheder, der er med til at definere, hvem vi er. Nogle af vores svagheder udskiftes alt efter sæson og trends. Andre er en evig besættelse, som vi bare må lære at leve med! Jeg har efterhånden accepteret, at min viljestyrke er lig nul, når det kommer til mine evige cravings og svagheder. Men på den anden side går jeg også stort ind for at nyde livet, mens man kan, så der bliver ikke gjort så meget for at modarbejde de der svagheder, der så er 😉

Et par af mine evige svagheder er:
– Chokolade
Og her mener jeg ALT med chokolade: lys, mørk, hvid, fyldt, varm, flydende, pulver, is. Nam.
– Lister
Perfektionisten og organisatoren i mig jubler hver gang ord bliver samlet i punkter (som nu, ahem)
– Cola
Kan. Ikke. Sige. Nej.
– Shopping
Er og vil altid være frisk, når nogle nævner shopping!
– Ting i miniature størrelse 
Mit hjerte smelter, når almindelig genstande er lavet i mini udgaver (eksempler er mini muffinsforme, babysko, bittesmå Margrethe skåle og dværgkaniner)
– Bland selv slik 
Hvem elsker ikke at kunne sortere alle de kedelige lakridser og gule vingummier fra? Og så er chokolade også ofte inkluderet i princippet med bland selv slik – win.
– Disney
Der findes et lille barnligt hjørne i mit hjerte, som altid vil have et ømt punkt for Disney’s film og musik.

Det er sjovt at se denne liste igennem, da jeg virkelig udstiller mig selv som en barnlig. shoppeafhængig perfektionist med kæmpe hang til søde sager! Haha, jeg lover, at der også findes andre aspekter af mit liv 😉
Hvad er jeres evige svagheder?


We all have some weaknesses that keep affecting our lives. Some of them are definitely defined by the season or by trends. The rest of them are eternal! Some of my eternal weaknesses are: chocolate, making lists, coke, shopping, things in miniature size, candy buffets, and Disney movies/ music. 
What are your eternal weaknesses?

IMG_1672

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Op ad bakke...