What your comfy clothes say about you

What I am going to miss about Denmark

IMG_4533-002Jeg tænker nogle gange, at det kunne være helt vildt spændende at prøve at bo i et andet land end Danmark. Jeg har altid været stolt over at være dansker, og føler mig utrolig heldig over at være født i så dejligt et land – men derfor trækker det ukendte, det eksotiske og eventyrene også gevaldigt i mig. Mine drømmerbyer er uden tvivl New York og London. Det kunne være det vildeste at bo der! Men når det kommer til stykket, kan man så få sig selv til at rykke hele sit liv væk fra Danmark, sådan permantent? Jeg synes det er underligt nok, at skulle være væk fra alt jeg kender i 3 måneder.
Danmark er og bliver et dejligt sted (især om foråret/sommeren, hvor nationalfølelsen blomstrer for vildt!), uanset hvor meget vi brokker os over blæsten, regnen, mørket, de høje skatter, og den dyre mad resten af året.
Her er en lille liste med nogle af de ting jeg kommer til at savne ved den danske sommer, mens jeg er i Østen. Og ja, let’s face it – mest af det er mad. Jeg elsker mad.
Here we go:
– Rugbrød & havregryn (to kedelige klassikere, men åh, bliver det mere gennemsnitligt-leverpostejs-dansk?! I think not) 
– Dansk mad generelt (og her mener jeg kød, kartofler og sovs. Gå væk dumme sushi!)
– De lyse sommernætter (at vi har skiftende årstider er generelt værd at værdsætte! Så kan man mærke tiden går)
– Danskernes sommermentalitet (så snart vejret er godt er ALLE klar på at hygge, grille, dase og nyde livet lidt ekstra!)
– Dansk MÆLK! (seriøst, det der langtidsholdbare, halvsyntetiske udvalg i udlandet er jo bare tarveligt. Kommer det overhovedet fra køer?!) 
– De grønne bøgeskove (så smukt!) 
– Danske jordbær, kartofler, gulerødder, kirsebær (jeg kunne blive ved. Evig kærlighed til den danske køkkenhave)
– Hjemmelavet saftevand og marmelade (tak mor og mormor!)
– Duften af morgendug og nyslået græs

Hvad kan I godt lide ved den danske sommer?

Sometimes I really consider moving to another country. I have always been proud to be a Dane, but sometimes I can’t stop wonder if there is someplace more exciting. I love Denmark, but I also love adventures. The ultimate place to live would for me be New York or London. But then I think; would I really have the guts to move my whole life to another country? To me it is weird enough to be away from Denmark just for three months! Haha.

IMG_1672

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What your comfy clothes say about you