A perfect dress for the perfect party

What your comfy clothes say about you

Opdateret for nylig143 Opdateret for nylig144Sneakers: Nike / Pants: H&M / Sweater: Atmosphere / Denim jacket: Zara

Jeg går faktisk en del op i, at mit slappertøj ikke er det ældste og mest forvaskede nogen nogensinde har gået med. Det er ikke meningen, at slappertøj skal være mega fancy, men bare fordi du ikke orker de stramme jeans og en afslørende trøje, behøver det ikke betyde, at du skal føle dig som noget katten har slæbt med ind. Hvorfor bruge tid på at føle sig grim, bare fordi klunset skal være komfortabelt? Me not understand.
Tøj har den fantastiske egenskab, at det kan få os til at føle os på forskellige måder. Mit eget tøj har stor betydning for, hvordan mit humør er, eller hvor godt tilpas jeg føler mig. Selvtilliden får altså lige et ekstra skud, hvis man har tøj på, der bare spiller. Eller som klæder ens krop. Eller som har en farve eller et mønster, man godt kan lide. Derfor kan man også ligeså godt vælge noget slappertøj, man stadig føler sig pæn i. Komfortabelt OG pænt – ret meget win, ikke?
Dette outfit har den sidste måneds tid været min uniform, når det kommer til slappertøj. Det er SÅ rart at have på, det er ikke for varmt, og bedst af alt: ikke gammelt og forvasket. Jeg købte det hele I London i maj måned, og er virkelig tilhænger af farverne, som får mig til at føle mig frisk, selvom jeg bare slapper af.
Billederne er fra sidste fredag, hvor jeg havde været på arbejde om natten og ellers bare skulle sidde i tog i 4 timer for at komme til København. Fredag aften brugte Tine og jeg på at lave lækker mad, spise slik og bare catche op (efter de 10 dage, hvor vi ikke havde set hinanden, ha ha). Perfekt fredag aften!

Just because I wear comfy clothes does not mean I want to look and feel like shit. I like the idea that comfy clothes should be just as pretty as your regular clothes. You see, clothes have a huge power when it comes to how we feel in the outfit we wear. If we like what we wear, we get more confident – and who does not want that? Do yourself a favor, and pick nice comfy clothes the next time. And feel the difference! 🙂

IMG_1672

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A perfect dress for the perfect party