Bring out the jealousy!

Backpacking means simple clothing

image
image
image

…og backpacking betyder også krøllet tøj! Havde lovet jer (og mig selv), at jeg ville forsøge at få taget en masse outfitbilleder herovre, mens jeg havde Tine ved min side, men det tøj jeg har med, kan jeg jo næsten ikke være bekendt at vise frem! Fy, føj det er krøllet. Og lummert. Alt i alt skal tøjet bare være let og behageligt, hvis man skal kunne holde det ud, når temperaturen siger 30+ og luftfugtigheden får det til at klaske mod din hud i løbet af nul-komma-fem. Så åndbart sportstøj er klart det lækreste at have på, men ikke det pæneste. Fashion above all, right? Ej det mener jeg sgu ikke 😀
Det gode ved det varme vejr er klart, at du kan tage et par højtaljede shorts på (af ukendt mærke), en let, pastellyserød top fra Vila og så lige smide et par solbriller på og stadig føle sig nogenlunde fin, selvom makeuppen mangler og håret er fyldt med salt. Så enkelt er det!

I really do not feel I have much to show you clothingwise. All my clothes are really messy and all I really want to wear is sportswear that my skin can breathe in.
But the good thing about warm weather is, that you dont need more than a pair of high-waisted shorts, a light pink tee and a pair of sunglasses on your makeupfree face to feel good looking. I love that it is that simple!

IMG_1672

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bring out the jealousy!