No words needed

Highlights

image
image
image
image
image

Meget forbrændt sidder jeg i en lidt for kold og myggebefængt reception, og forsøger at blogge. De fleste odds synes at være i mod mig. Den forfærdelige netforbindelse gør i hvert fald sit for at forhindre mig i mit forehavende. Jeg har haft en del henrivende dage uden adgang til nogle som helst former for den dårlige wifi de kun tilbyder i Indonesien. Disse dage blev tilbragt på en lille paradis ø, Maratua Island, udenfor Borneos kyst. Men det er slet ikke disse dage, dette indlæg skal handle om. Jeg er nemlig håbløst bagud!
Billederne er alle highlights fra sidste uge, som stod på flod- og jungle tur, og derefter et smut med fly op ad kysten, for at tilbringe en uge i dette paradis. På vores dage op ad floden kom vi helt tæt på naturen og de lokale, der bor 14 timer op ad verdens tredje største flod, som vi sejlede op ad, mens vi boede på en husbåd. Der blev lavet en hel ceremoni til ære for os to blege kæmper i en lille landsby, der kun kan nås via en longboat. Dagen efter dette eventyr tog vi ud i en kæmpe nationalpark for at spotte vilde orangutanger – og vi så dem sgu! Vi var ude sidst på dagen og morgenen efter og vi fik begge gange set en mor-abe med sin unge. At være så tæt på junglen og det vilde liv, var helt fantastisk lige indtil vi opdagede iglerne i vores sko. Så begynder man at savne civilisationen en smule..
De sidste to billeder er fra Derawan Island, som var den første paradis ø, vi kom til. De andre jeg ville vise i samme omgang vil selvfølgelig ikke loade… Dem får i så snart det er muligt 😉

Highlights from our days on Mahakam river, in the jungle where we saw wild orangutans, and the first days in Derawan Island which must be paradise on Earth. I will show you more as soon as this stupid wifi lets me.

IMG_1672

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

No words needed