From another World

No words needed

6162_white_croc_lRag & Bone Enfield Mini bag in white croc, find it HERE

Denne skønhed gør mig næsten lige så målløs som prisen på den! Jeg gik forbi den hver dag i New York i april (fordi jeg var så heldig at bo ved siden af Rag & Bone’s butik i SoHo), og har faktisk ikke kunne slippe den siden. Hvis besættelsen fortsætter, bliver jeg nødt til at lave denne investering. Basta!

This beuaty almost makes me as speechless as the price of it does! I walked by it every day in New York back in April (someone was very lucky to be living right next to the Rag & Bone shop in SoHo), and I haven’t stopped thinking about it since. If this obsession continues, I will have to make this investment! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

From another World