10 years ago

6 things you eat way too much as a backpacker

image
– Æg. Æg er det samme over hele verden, og det er fanme en nem kilde til mæthed og protein, som du føler du kan stole på (altså ikke få diarré af – så er det sagt!)
– Hvidt brød. Til ovennævnte æg kan du bide dig spids på, at der bliver serveret en form for hvid brød. Toast, baguette – you name it. Alle sandwiches er desuden lavet med samme hvide brød! For dig der er på kur/ kulhydratforskrækket er backpackertilværelsen nok en kende besværlig!
– Ris. Er slet ikke til at komme udenom hvis du er backpacker i Asien, men også Central- og Sydamerika. Ønsket om bare at blive mæt overgår tit ensformigheden der er ved risretter igen-igen. Og så er risretter bare altid billigere.
– Kylling. Af en eller anden grund virker kyllingekød bare mere “uskyldigt” og sikkert når du befinder dig andre steder i verden. Kyllingekød er bare kyllingekød. Simpelt og lækkert. Jeg spiser kylling i alt: risretter, wraps, salater. Okse- og svinekød er mere usikkert at bestille, da kødet kan variere utrolig meget.
– Alkohol. Ja-ja, jeg ved godt det ikke er mad, men jeg har endnu ikke mødt den backpacker der ikke overskrider sin 14-genstande-per-uge (21 som mand), HVER uge! Alkohol er nærmest den vigtigste del af backpackertilværelsen – sad, but true. Det er over cocktails og skøre druklege vi bonder med hinanden! Haha.
– Oreos! Den lille sorte (?) kiks er forbandet billig her, fås overalt, og et must på længere bus- og transportrejser. Kiks er generelt bare Snacken, dem indtager jeg rigeligt af, og har erstattet mange måltider med!

Jeg faldt over disse ting, da jeg her til morgen – endnu en gang – sad med æg og toastbrød på tallerkenen foran mig. Jeg granskede mine madvaner for en stund og kom så frem til disse punkter. Alle noget jeg indtager hver dag (skræmmende) eller har indtaget mindst én gang indefor de sidste par dage. Jeg kan ikke vente med at komme hjem til dansk mad! Når man kigger på disse punkter (som jeg er 100 på dækker langt de fleste backpackeres madvaner), så er det sgu naturligt vi alle bliver lidt oppustede og får lidt rundere kinder 😉

IMG_1672

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 years ago