6 things you eat way too much as a backpacker

Need art?

Opdateret for nylig151Society6 er fyldt med finurlige, sjove og fine plakater, som jeg helt sikkert vil fylde mit hjem med, den dag jeg får mit eget. De har virkelig mange forskellige prints i forskellige stilarter, så der er helt sikkert noget for enhver smag (bare se den stilforvirring jeg præsenterer i denne collage – kunne slet ikke beslutte mig!). Hjemmesiden er i hvert fald klart et kig værd, hvis du drømmer om at tilføje lidt til væggene. Jeg er virkelig vild med den med guldfiskene!

Society6 is the place if you are looking for cool prints to your home. The styles vary a lot, so I am sure there is something in there for every taste. I really like the one with the goldfishes!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 things you eat way too much as a backpacker