When you don't do your research...

sizzling summer nails

Opdateret for nylig149Alle billeder er fundet på Pinterest.

Noget der hører sommeren til, er klart nylakerede negle i friske farver. Det er som om sommeren gør os mere modige, hvad angår farvevalg. Resten af året kunne jeg i hvert fald ikke drømme om at lave regnbuen og lægge forskellige farver på alle neglene! Men jeg synes det ser totalt lækkert og eksotisk ud, lige nu.
Jeg gider kun vise jer noget, der rent faktisk er muligt at lave selv. Nailart er en hel kundskab i sig selv, som ikke mange af os almindelige dødelige besidder hverken tålmodigheden eller udstyret til at kunne udføre. Men jeg synes nu at det går ganske glimrende med at blive inspireret af disse, hvad angår farvevalg på mine næste sommernegle.

Bright colours on the nails is part of being summer chic. Somehow the fact that it is summer always make us braver when it comes to choosing the colour we want to wear on our nails. I would never do the “rainbow” any other time of the year! But right now I love it. 
These styles are very simple and actually something us mortals can do with our nails. Real nailart gets far to complicated for my taste. Who has that kind of time?! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

When you don't do your research...