Where are you from?

Androgynous

Opdateret for nylig150Alle billeder er fundet på Pinterest.

Androgynt er ikke nødvendigvis lig med, undskyld sproget, betonlebbe-stil. Det kan faktisk være rigtig cool, når kvinder toner det feminine en smule ned, og spiller på det maskuline gennem deres stil. Her tænker jeg meget á la billederne herover. Kvinderne oser af selsikkerhed og coolness, uden at det ligner et forsøg på at være en fyr.
Hvis du, ligesom jeg, også er lidt tiltrukket af denne stil, så er elementer som suits, lækre loafers, oversize tees, cool blazere, lange halskæder, solbriller, herreinspirerede bukser eller boyfriend jeans nøgleord, til at gennemføre et androgynt outfit. Og nå ja, klassiske farver som sort, grå, hvid og navy er et must! Det hele må bare gerne være lidt simpelt, casual og oversize. Jeg vil i hvert fald gerne gå efteråret i møde i sådan et outfit!

The androgynous style is the essence of coolness. I would love to go into the fall in a simple, casual and cool outfit like that. Loafers, blazers, oversize tees, sunglasses, suits and loose-fit pants are key.  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Where are you from?