Frisør flov

Back in Business!

IMG_7626

IMG_7630 Boots, jeans: Asos / Belt: Levi’s / Blouse: H&M / Blazer: Vero Moda

Så er mit korpus tilbage på skærmen efter en dejlig lang pause, hvor jeg har glemt alt om posering og mine gode vinkler. Har I savnet at se mig, haha? I think not. Helt ærligt, så var det faktisk ikke så sjovt at stå foran linsen igen, når man nu har vænnet sig til selv at være fotografen. Uh ha, jeg er rigtig god til at se dum ud på billeder! Det er lige til at blive i dårligt humør over 🙂 Derfor er jeg heller ikke sikker på, hvor mange outfitbilleder jeg kommer til at levere i fremtiden. Det er simpelthen ikke det jeg nyder mest ved at have bloggen her. Jeg har brugt meget tid efter Asien på at gennemtænke mit koncept omkring bloggen. Og jeg er kommet frem til, at jeg ikke vil fortsætte stilen med indlæg hver eneste dag, som før jeg tog afsted. Det blev ofte noget halvhjertet noget, som ingen alligevel gider læse, fordi jeg følte jeg var forpligtet til at levere hver dag. Og det gavner sgu ingen, når jeg bare lukker ligegyldigt lort ud. Så vil jeg altså hellere lave gode, velskrevede indlæg et par gange om ugen, når jeg føler mig inspireret. Om hvad som helst. Hvis jeg kan få lov at skrive om lige præcis det der rumsterer i mit hoved, så bliver det ikke bedre. På den måde føles det meget bedre at være Back in Business!

After a looong period of time where I have forgotten all about posing and my good angles I am finally back in the pictures! Have you missed me, haha? Guess not. If I have to be honest, it was not that fun being on this side of the camera again. I am just so good at looking stupid in the pictures, haha! And so used to being behind the lense instead of in front of.
I have been thinking a lot about the concept of this blog lately. And I have realized that I do not want to go back to posting stuff every single day like before I went to Asia, just because I feel like I have to. I enjoy more if I can just post whenever I feel inspired. I would rather make one really good post, than three bad ones nobody wants to read anyway. So that is what I am going to do! And with that in mind it feels so much better to be back in business!

IMG_1672

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frisør flov