Best of Asia

Fall is coming! Let’s embrace it.

imageSå for mit vedkommende er det for en stund SLUT med tropisk klima, høj luftfugtighed og de daglige 35 grader. Min næse og hovedbund er vist lettede over dette, de kan sgu stadig ikke efter 3 måneder udholde bare 30 minutter i fuld sol uden fuld beskyttelse. Men resten af mig ser faktisk også frem til efteråret i Danmark. Alle de smukke blade på træerne, det mega LÆKRE efterårstøj, der allerede frister overalt på nettet, og de lidt køligere temperaturer der retfærdiggør både læderjakke og støvler. Måske er det fordi jeg ved, at det blot er for en kort periode. Efteråret er på lånt tid for mig, og vinteren glipper jeg helt, når jeg skifter Danmark ud med Australien i slut oktober. Så dette efterår er jeg fast besluttet på at nyde fuldt ud! Lave alle de rare og hyggelige ting man kan lave når det bliver koldere og mørkere.
Så jeg har her sammensat en lille liste over ting som jeg gerne vil lave i det danske efterår. Måske du kan bruge det som lidt hyggelig inspiration også?

Mit danske efterår skal byde på:
– lange gåture med hundene.
– hygge med et lunt tæppe og en træt hund.
– drikke varm kakao MED flødeskum! (gerne sammen med ovenstående situation).
– have en spilleaften med alle favoritspillene.
– bage pæretærte og spise den lun med cremefraiche.
– drikke god vin på mørke aftener i godt selskab.
– se en god film mens regnen trommer på ruderne.
– spise god dansk mad (ja, kartofler og sovs, mand!).
– se en god film i biografen.
– rydde ud i mit tøj.
– få brugt alle mine bedste sweatre inden Australien!
– tænde en masse stearinlys og nyde en stille aften i sengen med nyvasket sengetøj og en god serie.
– nyde de mørke aftener med ild i brændeovnen hos mine forældre.

Jeg vil MEGA gerne putte (efterårs)shopping på listen, men det er simpelthen for dumt, når jeg kun er hjemme i halvanden måned og ikke skal bruge varmt tøj i Australien. Så jeg prøver lige på at snyde mig selv og ikke putte det på listen – så kommer det jo heller ikke til at ske 😉 …

The tropical days in Asia are now over for me. For a while! My nose and scalp defintely like that. And the rest of me is actually also looking forward to get home to cooler weather, the beautiful colors of the Fall, the good food we always eat when it gets colder and the AMAZING Fall clothes that has already tempted me big time on the internet. Finally you have an excuse to wear a leatherjacket and boots again! Maybe I am so excited because I know I won’t be home for long. So I better make the best of it before I exchange the Danish Fall and Winther with sunny Australia in late October.
So I made a small list of what i want to do in my short, Danish Fall:
– long walks with the dogs.
– cuddling with a blanket and a tired dog.
– hot cocoa with whipped creme of course! (Maybe same time as the one above).
– have a night of boardgames playing.
– baking pie with pear and eating it with sour cream.
– drinking good wine on dark nights in good company.
– watch a good movie while it is raining outside.
– eating good, Danish food (that of course includes potatoes and lots of gravy!).
– go see a movie in the movietheater.
– sort out in all my clothes.
– use all my best knitwear before Australia.
– light up candles and have a quiet night in bed with new sheets on.
– enjoy the dark nights with fire in the firestove at my parents’.

I really want to add (Fall)shopping to the list. But that is just stupid since I am only in Denmark for a month and a half and don’t need clothes like that in Australia. So by not putting it on the list I am trying to trick myself into not doing it! 😉 hope it works…

IMG_1672

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Best of Asia