Jeg undrer mig over...

Perfect coats from Weekday

Opdateret for nylig152
1: 850 kr, HER / 2: 1300 kr, HER / 3: 625 kr, HER / 4: 1300 kr, HER / 5: 1500 kr, HER / 6: 1300 kr, HER

For HULEN da Weekday, her har I altså ramt plet! Hvis jeg ikke planlagde at tilbringe hele min vinter, i 30 grader og opefter dernede Down Under, så er jeg altså ret sikker på, at jeg var endt i en af disse skønheder.
De største jakke-trends vi ser i den kommende sæson er klart camel-farverne og de store plyssede jakker, gerne tilføjet lidt morgenkåbe associationer med eksempelvis et bånd i taljen. Jeg er vild med det! Og Weekday har da virkelig taget disse trends med i deres design. Jeg synes dog slet ikke det gør noget at ride med på bølgen og vælge en jakke som en af disse. For generelt er det altså både nogle tidløse snit og farver, der er trendy denne vinter, og de kan sagtens holde flere sæsoner. Jeg er i hvert fald slet ikke typen, der skifter min vinterjakke ud hvert år.
Jakkerne her fra Weekday er alle i uldblandinger (nogle lidt mere end andre), så jeg vil mene, at det er muligt at holde varmen i dem her til vinter, i hvert fald med en strik under, når det bliver rigtig koldt. Og så synes jeg sgu de har virkelig gode priser i forhold til mange gode jakker derude! Jeg er helt misundelig over dem, der får lov at valse rundt i en af disse de næste måneder 🙂 Tip hermed givet videre!

I LOVE the winter jackets the brand Weekday has this season! If I did not plan on spending my whole Winter in the heat Down Under, I am pretty sure I would have ended up in one of these beauties.
The biggest trends for coats and jackets this season is the camel colors and the big fluffy coats, that looks like robes with ties in the waist. I love it! And Weekday is clearly very inspired by these trends. Personally, I would not mind choosing a coat like this, since the shapes and colors that are trendy this season are so timeless. You could easily wear a coat like this for years!
All the jackets here from Weekday are in a wool mix, so I am pretty sure that they are warm enough for the Winter – especially with a good knit underneath. I am also a big fan of the prices – they are really fair compared to so many other good jackets out there. God, I am almost jealous of you out there, who gets to wear one of these the next couple of months 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg undrer mig over...