Perfect coats from Weekday

Simple, messy hair we wanna wear

Opdateret for nylig153
Alle billeder er fundet på Pinterest.
Kan vi ikke godt blive enige om, at vi hverken orker eller gider bruge mere end en halv time på at sætte hår? Er vi ikke ovre den tid, hvor krølle/glattejernet var tændt en time om dagen og en hårspray var noget der blev tømt ugentligt? Jeg gider simpelthen ikke bruge så lang tid af mit liv på at få mit hår til at se ud som noget det ikke er (har accepteret nu, at krøller – det får jeg aldrig! Suk).
Hår må jo stadig gerne sidde pænt, og det er her, at jeg personligt nyder godt at lidt simpel billede inspo, for netop at blive fyldt op med ideer til hvordan håret nemt kan se lidt mere interessant ud end når det bare hænger. Der skal faktisk ikke så meget til. Sådan noget som at variere højden på hestehalen eller knolden kan ændre et look fuldstændig. Ligeledes hvis du skifter mellem at have den stram eller løs eller måske endda kombinerer det med en fletning i siden.

Jeg bliver selv helt gammel og opgivende af at se på smukke opsætninger jeg ved fra starten af, at jeg ikke kan finde ud af at lave. Så vil jeg meget hellere inspireres af gode, simple styles, som jeg alligevel kan gå ind og prøve af på under 5 minutter. Hvad synes I om simple håropsætninger som disse? Jeg elsker personligt det skødesløse og rodede look. Jeg elsker endnu mere at det ikke kræver noget særligt udover en kam og en hårlak at skabe det!


I am so past that point where I want to spend an hour a day trying to make my hair look like something it is really not. I want to keep it simple, while it still looks a bit more interesting than if it is just hanging down. That is where Pinterest is so perfect. I get very inspired from these pictures even though the hairstyles are so simple. You can change your whole look just from moving the ponytail or hairbun a bit up or down or make it more loose or more tight. Another big plus with simple hairstyles like these is that you can make them in like 5 minutes. I really don’t want to spend a lot more time on my hair than that 😉

IMG_1672

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfect coats from Weekday