Sneakpeak

Classic vs Sporty

DSC03289 DSC03296 DSC03299 DSC03313 DSC03327Turtleneck: H&M / Pants: Estradeur / Sneaks: New Balance

Her er så hele outfittet. Eller. Faktisk blev der kun to gode billeder, hvor man kan se det hele. Jeg kom hjem og så, at næsten alle billederne er totalt overbelyste, så det er ret ærgerligt. Eller at jeg så tyk ud – men det kan jeg vist ikke give kameraet skylden for 😉
Jeg tænkte, da jeg tog hjemmefra, at det var et meget klassisk look, da trøjen er meget businesslike, og bukserne ret elegante (især med høje sko til). Så tilsatte jeg sneakers, og bum, så så det hele pludselig sporty ud.. hmm, not my intention! Men det fungerer stadig okay.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneakpeak