Nature is the best accessory

I would like to own… My dreambag

Mulberry -BAYSWATER-LEATHER-TOTE-

Mulberry Bayswater Leather Tote bag

P00058424-ALEXA-POLISHED-LEATHER-SATCHEL-STANDARD

Mulberry Alexa Leather Satchel bag

 Inden jeg fylder 25, ik… Der skal jeg have fingrene i en Mulberry taske! Nøj, de er pæne. Og min drømmetaske. Men jeg kan ikke beslutte mig for om det skal være Bayswater eller Alexa modellen. Eller begge. Men det har jeg jo tid til at overveje mens jeg arbejder røven ud af bukserne, arver fra en hemmelig onkel eller vinder i lotto. Dog inden for 5 år!
Jeg er dog ret sikker på, at farven skal være noget så kedeligt som sort. Eller max grå. Hvis jeg skal ud og investere i tasker i titusind-kroners-klassen så skal det ikke være noget fancy jeg kan gå hen og blive træt af. Næ nej, den taske skal være for life!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nature is the best accessory