Are you a member?

Nature is the best accessory

DSC03349 DSC03344 DSC03329 DSC03333 DSC03336 DSC03339 DSC03340Sneakers: New Balance / Tee: Atmosphere / Cardigan: Vila / Blazer: Only / Swans: Søernes
Outfit med lang blazer og boyfriend-tee fra i fredags. Egentlig ret casual – men sådan kan jeg lide det.
Det fungerer klart bedst at tage outfitbilleder i naturen, mener jeg jo. Jeg kan godt lide, at der er en baggrund, man også skal forholde sig til og at fokus derfor ikke 100% ligger på mig 😀 Og så bor vi jo i et fantastisk smukt land! Bare gå ned til Søerne en efterårsdag ved solnedgang! Jeg kunne simpelthen ikke lade være med at knipse lidt af svanerne også. Findes der nogen mere elegant og inspirerende fugl? Og så er der også lidt mystik over den føler jeg – det er som om den ikke er så uskyldig som den udgiver sig for at være! Men det er måske mig der har taget Anders Matthesens ord om svanen i “Tal for dig selv” lidt for meget til mig  😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Are you a member?