I would like to own..Overgangsjakker

Offline

DSC03182
Jeg er i denne weekend på familietur med hele min fars side af familien. Det har været en tradition så længe jeg kan huske – vi er afsted hvert år sidst i september, engang for at fejre min farmors fødselsdag, men efter hendes død (for længe siden), har det bare været en fast aftale. Det foregår nogenlunde ens hvert år: En hytte et sted ude i ingenting, lange gåture, masser af kage, natteløb (weekendens højdepunkt!) og rundbold. Selv efter alle vi børn er blevet store, holder vi stadig ved disse punkter (eller jeg gør især – alt skal være som det plejer). Jeg synes det er forfærdelig hyggeligt at holde ved sådanne traditioner!
Men jeg ville sådan set bare lave et planlagt indlæg, nu hvor jeg ved jeg vil være offline hele weekenden. De fleste af mine indlæg er faktisk planlagte til dagen efter, kontrolfreak som jeg er – kan bedst lide når jeg ved, at der kommer et indlæg, hvis jeg nu pludselig skulle blive forhindret. Så bliver bloggen også en hyggelig ting jeg kan arbejde på når jeg har tid, i stedet for at jeg skal stresse over, at jeg skal hjem og lave indlæg 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I would like to own..Overgangsjakker