Cold colors

Sneakpeak

DSC03298

Et lille sneakpeak på mit outfit fra i går. Jeg er ENDELIG kommet til København igen, yay!
Den næste uge står den kun på hyggelige ting med søde mennesker – behøver jeg sige, at det bliver skide godt? Jeg tror også jeg skal forbi åbningen af den nye Samsøe Samsøe butik på Købmagergade idag. Det starter vist kl.16 og de lover, at der er de to D’er (DJ’s & Drinks), haha.
BTW hvorfor skal der være så stor forskel på jysk og “københavnsk”? Jeg blev fnist af igår, da jeg sagde “Købmagergade”… tsk. Jeg skal ALDRIG tale som en arrogant københavner! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cold colors