Suit up

I need you

DSC03556

Motivet for at starte en blog skal ikke, ifølge mig, være for at få massevis af læsere. Jeg begyndte, fordi jeg selv elsker at læse blogs og blive inspireret, fordi det er en hobby der rammer plet på de interesser jeg har (tøj, mode, billeder, skrivning). Og så er det en kæmpe udfordring, der udfordrer mig kreativt. Hver dag. Når man har en webside kan man installere en Google analytics konto, hvorfra det så er muligt at følge med i besøgsaktiviteten på sin hjemmeside. Udover følgere på Bloglovin er det altså min eneste mulighed for at følge med i, om der overhovedet er nogle der læser min blog. Antallet af læsere er som sagt ikke afgørende for min lyst til at blogge, men jeg må sige, at det giver mig mere blod på tanden! Gennem Google analytics kan jeg ikke se, hvem der specifikt går ind på bloggen (det ville også være lidt for stalker-agtigt), men jeg kan følge med i, hvor mange besøg der kommer og hvor i landet de besøg kommer fra. Og det er altså en kæmpe motivationsfaktor at vide, at de eneste besøg ikke kommer fra en veninde, min kæreste osv. Det giver måske min blogging lidt mere mening for mig. At vide, at alle de kræfter jeg lægger i den, rent faktisk kommer ud til nogle computerskærme derude. Det er jeg rigtig taknemmelig for!
Husk at I altid kan følge min blog gennem Bloglovin, et direkte link til det er lige HER.
Jeg har skrevet det før og nu skriver jeg det igen; hvis man følger flere blogs er det altså klart nemmest at følge dem gennem Bloglovin, da alle de nyeste indlæg så bliver samlet på ét sted og man slipper for at gå ind på hver enkelt blog. Hvis nogen lyster er det også muligt at følge mig på instagram (IDAJO93), som jeg for nyligt har fået.
Hav en fantastisk søndag alle sammen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Suit up